Verslag - Schade beperken.....

26 maart 2023

Na 4 weken zonder wedstrijden , met jammergenoeg betrekkelijk lage trainingsopkomst vanwege school ( toetsen), ziekte, blessures, speelden we thuis tegen RKAVIC ( Wooter Voetbal Academie) een matige 1e helft. Al snel was het 0-1, maar 10 minuten later scoorden wij uit een klutssituatie 1-1.

Maar RKAVIC had duidelijk het initiatief en we verdedigden tamelijk slap. Daarbij hadden zij een aantal snelle spelers die wij niet voldoende konden opvangen. Ook raakte Senne geblesseerd en even later Cedric ook ( en we hadden al Jan en Levi geblesseerd op de bank....).

Rust 1-4 en omdat Raffi heel goed stond te keepen bleef het hier voorlopig bij. 

Natuurlijk in de kleedkamer flink gediscussieerd over hoe het tij te keren en dat bleek in de tweede helft te werken. We hadden meer balbezit, verdedigden beter en kwamen tot scoren na een kwartier: 2-4. In de laatste 10 minuten kon Rkavic er toch nog 1 maken en wij niet meer : eindstand dus 2-5.

We hebben de schade dus kunnen beperken door als team de mouwen op te stropen, maar er is voldoende werk aan de winkel om tegen de vele goede tegenstanders in onze kompetitie resultaat te halen.

Wie deden het: Raffi ( Man-of-the-Match), Mimo, Pijke, Henry, Viggo, Cedric ( 1 maal), Senne ( 25e min. Valentijn), Santi, Tomer ( 1 maal), Mink, Dexter, Semih, Denne, Hugo. Als supporter Jan, Levi.

as. zaterdag weer thuis om 16.30(!) uur tegen koploper Nieuw West O14-1.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site