Verslag - MO13-1 Come Back

27 september 2023

Zaterdag 22 september stond de wedstrijd AFC MO13-1 tegen Taba JO13-1 op het programma. Beide teams hadden nog 0 punten en gezien het spelbeeld van de vorige wedstrijd durfden we stiekem wel te dromen van de eerste overwinning.

Maar ook de teambijeenkomst van afgelopen woensdag kon hieraan bijdragen. Trainer Lorenzo introduceerde de term “Team Bubble”. Kort samengevat, focus voor en tijdens de wedstrijd & respect voor de trainer, medespeelsters én tegenstander.

Van begin af aan lieten onze toppers zien dat zij binnen AFC worden bestempeld als een zeer goede lichting. De bal deed het werk, prachtig samenspel, Taba stond erbij en keek ernaar. Het was gewoon wachten op een doelpunt. En die viel ook, maar geheel tegen de verwachting in ons doel, 0-1. Best wel een tegenvaller, zeker toen ook nog de 0-2 en 0-3 viel. Onterecht, maar wel de harde waarheid….

Compliment aan het team dat ze niet opgaven en bleven voetballen. En wat Taba kon, konden wij gelukkig ook: 3x scoren, 3-3!!! Met nog een paar minuten op de klok hing de 4-3 in de lucht, maar helaas bleef die 4e in de lucht hangen en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Toch wel beetje een dubbel gevoel. Er was maar één team dat recht had op de overwinning, maar als je je terug knokt van een 0-3 achterstand mogen we toch zeker wel trots zijn.

Deze week weer lekker trainen, kom op tijd, toon respect en focus je op het spel én de ontwikkeling. De punten komen dan vanzelf.

Komende zaterdag uit tegen Zeeburgia en zoals we Lorenzo veel horen roepen: “all together”.

/ Joost

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site