Verslag - Nog genoeg om aan te werken!!

22 februari 2023

In verband met vakantie-afwezigen op 4 maart werd de wedstrijd tegen Swift O14-1 al gespeeld op 18 febr.

Wel weer meer spelers inzetbaar, maar nog lang niet allemaal topfit. Het werd een matige eerste helft van onze kant en Swift maakte bij de eerste keer dat ze in onze 16 kwamen , vanuit een corner de 0-1. Daarna speelden zij met een goed middenveld en achterin ook goed georganiseerd,  zodat ze onze aanval steeds in bedwang hielden en wij nauwelijks kansen konden krijgen. 

Swift maakte er nog 2 bij, nu door een snelle counter na slordig balverlies in ons middenveld, en wederom  1 vanuit een zwak verdedigde corner. Gelukkig maakten wij voor rust , na eindelijk een vloeiende aanval en voorzet ,  de 1-3. En het was dus zaak om de tweede helft de aansluiting te krijgen om er in ieder geval nog een punt uit te slepen.

AFC was wakker geworden , er werd nu hard gewerkt en we hadden ook meer balbezit, maar echte kansen leverde het helaas niet op. En toen Swift  na 20 minuten ook nog de 1-4 scoorde was het over. Wel gingen we tot het einde door met aanvallen en vlak voor tijd viel dan toch de 2-4.

Jammer , maar we weten nu denk ik wel dat we elke wedstrijd vanaf de 1e minuut scherp moeten zijn , meer in beweging, betere rugdekking verdedigend geven  en duels fysieker ingaan zodat we de bal veroveren! Nu twee zaterdagen "vakantie"': geniet ervan en zorg dat alle blessures herstellen. Op zaterdag 11 maart hebben we weer kompetitie, uit bij Aalsmeer O14-1.

Wie deden het: Raffi, Mimo, Henry, Denne Dean, Viggo, Semih, Senne, Jan ( 1 maal), Levi, Tomer, Santi ( Man-of-the-Match), Dexter, Cedric ( 1 maal), Mink, Pijke.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site