Verslag - MO13-1 Tegenvaller

16 februari 2023

Afgelopen zaterdag stond de topper tegen Purmerend MO13-1 op het programma. De reden dat deze wedstrijd als kraker te boek staat, komt omdat we in de vorige ronde maar nipt 2-3 hadden gewonnen én zij nu ongeslagen bovenaan staan.

Gelukkig telt een gewaarschuwde speelster voor twee en wisten onze meiden wat ze moesten doen: als team opereren, de bal het werk laten doen en goed positie houden. Zeg maar waar ze iedere week op trainen:)

En hoe! Purmerend werd overklast en er was maar één team dat voetbalde! Niet dat de tegenstander slecht was, maar wij waren gewoon beter. Niemand keek er dus raar van op dat wij makkelijk op een 2-0 voorsprong kwamen en het publiek ging er eens goed voor zitten.

Alleen duurt een wedstrijd 60 minuten…. Langzaam maar zeker werd Purmerend sterker en scherper. Als wij dan gewoon blijven doen waar wat we echt wel kunnen (lees voetballen), is er niets aan de hand. Maar dat deden onze toppers niet….

Einduitslag 2-4 en een terechte overwinning voor Purmerend. Complimenten hoe zij zich positief terug gevochten hebben in de wedstrijd.

En voor Ruben genoeg aanknopingspunten om op te trainen en dan zaterdag uit naar Schagen. Detail: aanvang 9 uur (soms zit het ff niet mee)

Joost
(& foto's van Debby)


 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site