Verslag - Gevoelige tik.....!

11 februari 2023

Weer spektakel maar wel voor en door onze tegenstander Roda 23 O14-1.

AFC had vanwege ziekte en blessures maar net voldoende spelers waarvan er ook nog een paar met lichte pijntjes liepen. Maar dan moet je als team knokken voor wat je waard bent en dat leek er de eerste helft bepaald niet op. Het was van onze kant slap en qua spel zeer matig. Roda daarentegen werkte hard, won alle duels en ze hadden een aantal zeer goede spelers op het veld. Ze scoorden voor rust 2-0 en dat was dik verdiend. AFC had welgeteld 1 keer op hun doel gechoten, dus dat zegt genoeg.

Na rust werd er door ons wel meer strijd geleverd en dat zorgde voor een meer gelijkwaardig eerste kwartier. Maar kansen kregen we toch niet. En na heel slecht uitverdedigen gaven we Roda de 3-0 min of meer kado. Daarmee was het wel gespeeld en uiteindelijk bleef het gelukkig bij 5-0.....

Laat het een goede les voor ons zijn: organisatie, duels, power, coaching, combinaties, rugdekking. Maar het begint met: instelling!!!

Wie deden het : Raffi, Hugo, Mimo, Henry, Pijke, Viggo, Santi, Cedric, Tomer, Levi, Dexter, Bjorn ( dank voor het invallen), Mink, Semih. Deze keer GEEN Man-of-the-Match. Afwezig: Senne(bless.), Denne(ziek), Jan(ziek), Valentijn(?). Volgende wedstrijd, thuis tegen Swift O14-1 staat geplanned op 4 maart maar dan is de helft op vakantie ( ook bij Swift), dus die moet nog verplaatst worden.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site