Verslag - Weer spektakel, maar wel even anders....

5 februari 2023

Hoofddorp O14-2 op bezoek. 

Het eerste kwartier was het verkennen wie, wat, waar, met een afwachtende tegenstander. AFC speelde niet groots maar kwam wel op 1-0  door Jan na een assist van Dexter. Hoofddorp sloeg vrij snel terug : 1-1. Maar even later was het weer een actie van Dexter, met een assist op Semih en stond het 2-1. En nog voor de rust maakte Dexter zelf de 3-1. Maar de tegenstander had wel al laten zien dat ze meer in hun mars hadden. Qua veldspel deden ze het beter dan AFC.... 

Dus in de rust gewaarschuwd dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was en dat we onszelf moesten verbeteren in het combinatiespel en in het winnen van duels om de bal! Scherpte dus!

Vlak na rust, met wat omzettingen in posities en natuurlijk wisselspelers op het veld , werd het 4-1 door Mink na een fraaie assist van Jan.  Maar net als voor de rust sloeg Hoofddorp snel terug: 2-4. En ze kregen nog een paar mogelijkheden via hun opkomende vleugels. Gelukkig was het weer een actie via Jan die de bal bij Mink bracht die de 5-2 binnenschoot. 

Hoofddorp zette nog een tandje bij en AFC zakte een beetje weg ( konditie...?) . Met nog een kwartier te gaan scoorden zij de 3-5 en vlak erna de 4-5 en de 5-5 hing in de lucht.  Maar gelukkig hielden wij het tot het laatste fluitsignaal vol en de 3 punten waren voor ons.

Moeizame overwinning waaruit we lering moeten trekken: geconcentreerd en scherp een wedstrijd beginnen en je verdedigende taken goed uitvoeren. Want een voorsprong van 5-2 mag je niet zo makkelijk weggeven....!

Wie deden het: Hugo, Raffi, Denne, Henry, Mimo, Viggo, Santi, Pijke, Senne, Semih ( 1 maal), Levi, Jan ( 1 maal), Dexter ( 1 maal), Mink ( 2 maal, Man-of-the-Match), Cedric, Tomer. Afwezig Valentijn ( ziek,geblesseerd).

ps:verzachtende omstandigheid: meerdere spelers hadden te maken met (lichte) blessures waardoor ze geen 100 procent konden geven; dus jezelf goed verzorgen, op tijd naar bed, en zowel op de training als voor de wedstrijd een goede w-up doen! en indien nodig advies/behandeling bij de fysio vragen.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site