Verslag - MO13-1 Positiespel

30 november 2022

Na de zwaarbevochte overwinning tegen Zeeburgia, stond er deze week alweer een kraker op het programma, AFC MO13-1 vs De Dijk MO13-1.  Allebei 4 gespeeld en 9 punten en het komt er dus gewoon op neer dat de verliezer afhaakt voor het kampioenschap. 

Om de tegenstander op een spreekwoordelijke 1-0 achterstand te zetten, stond onze kraker op het hoofdveld gepland, een mooi affiche!

Leuk zo’n spreekwoordelijke 1-0 voorsprong, maar bij rust stond het gewoon 0-0….. Onze toppers dicteerden weliswaar de gehele eerste helft, maar De Dijk verdedigde stug en hadden een uitstekende keepster. De bal wilde er gewoon niet in. 

In de rust was Ruben dan ook tevreden, zijn enige aanwijzing was om de 2e helft nog meer vanuit de posities te gaan spelen, dan zou het doelpunt vanzelf vallen. En zoals zo vaak, ook deze keer zag Ruben het goed. 

De meiden bleven lekker tikken en omdat ze meer uit hun posities gingen spelen, werd de druk nog hoger en was het wachten op een doelpunt. Die viel gelukkig snel en toen was het hek van de dam. Waar de keepster van de Dijk de eerste helft alles stopte, moest ze de 2e helft maar liefst 7x de bal uit het doel halen!

Door deze 7-0 overwinning liggen we op schema voor de titel, maar zijn wij er zeker nog niet. Komende zaterdag tegen SVO HZM’22 MO13-1 (gelukkig thuis, want zij komen uit Huizen…) en ook dat is weer een 6 punten wedstrijd. 

Publiek is weer welkom, wacht niet te lang met het kopen van de toegangskaarten, de verkoop gaat hard!

Joost
(& foto’s van Debby)

 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site