Verslag - Keepertje

1 november 2022

Het blijft een ingewikkelde regel, voor sommigen. Of misschien is het wel de veelheid van handelingen die op een bepaald moment voor een enkeling teveel worden ? Lopen, kijken, meebewegen, bal controleren: Enfin, je vraagt je soms af waar al die drukte nu voor nodig is. Henk zou het schouderophalend accepteren, als het hem al gelukt zou zijn om buitenspel te staan. Daarin troefde Menno iedereen af.

GeuzenMiddenMeer had een verrassing: ze hadden Guy ingehuurd om bij hen op de bank te zitten, terwijl al vanaf minuut 1 duidelijk was dat hij liever bij ons op de bank zou zitten, vooral om elitaire gesprekken met Maurice te voeren.GMM is niet het sterkste team uit de competitie, maar toch bleef het lang 0-0 met kleine kansjes voor beide elftallen en wat grotere voor Amit. Tot hij even de ruimte kreeg en het meteen 0-1 stond. Menno kon daarna bij een corner geen buitenspel staan en scoorde met een pirouette (0-2). Misschien is het ballet iets voor hem ?
Daarna gunde Theo de vrije trap aan Amit die hem met een verradelijk stuitje achter het keepertje schoof. 0-3. Guy begon weer te lonken.

Na de rust was AFC eigenlijk veel te sterk, en als Menno de buitenspelregel had begrepen, had het 10-tal bereikt kunnen worden.
De passes van DJoost van achteruit, het positie houden van Alex, Ton die overal was om gaten te dichten, de rushes van Eduardo en de twee betrouwbare invallers die ons team completeerden.
Eerst ging Amit er weer van door (0-4) toen kreeg Elja een bal strak aangesneden van Hein en rommelde hij hem er in drie schijnbewegingen in (0-5).
En daarna had de grensrechter er zo genoeg van, dat hij niet meer vlagde en Menno dus zijn tweede en eerste buitenspeldoelpunt kon aantekenen (0-6).
Maurice viel in en stond garant voor een perfecte ingooi.
GMM begon een wanhoopsoffensief en vlak voor tijd ging zelfs bij een corner het keepertje mee naar voren! DJoost was zo in de war van de vraag wie van de keepers de bal zou moeten pakken, dat hij toch nog een keer mocht vissen. Goed voor Twan, die nu niet de komende wedstrijden moet horen dat DJoost wél de 0 kan houden.

 

 

 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site