Verslag - Winnaar van het Eeuwige Jeugd Toernooi!

23 oktober 2022

Ook dit jaar was er weer het Eeuwige Jeugd Toernooi bij Zeeburgia in Amsterdam-Oost. Een traditie die ontstond tijdens het vieren van hun 100 jarig bestaan in 2019.

Ons team miste door de vakantie een aantal van onze toppers, maar gelukkig speelden twee speelsters van MO13-2 (Ivy en Scarlet) met ons mee. Super bedankt voor jullie inzet meiden!

Helaas had Swift zich afgemeld door een corona-uitbraak, maar er stonden drie mooie wedstrijden op ons te wachten tegen respectievelijk Zeeburgia MO13-2, TOS-Actief MO13-1 en Zeeburgia MO13-1. 

Hoewel we van te voren dachten dat de sterkste tegenstander de laatste wedstrijd zou zijn, bleek dat het tweede van Zeeburgia een super ontwikkeling heeft doorgemaakt en het ons en anderen uitermate moeilijk maakte: 1-0 winst AFC. (Het eerste van Zeeburgia zou later met maar liefst 6-0 verslagen worden door dit tweede team).

Onze meiden hebben zich uitstekend gepresenteerd op dit toernooi met goed en sportief spel en ze hebben geen enkel doelpunt tegen gekregen. We wonnen ook overtuigend de tweede wedstrijd tegen TOS-Actief met 3-0 en de laatste wedstrijd tegen Zeeburgia-1 met maar liefst 5-0.  

Goed gedaan meiden! Terechte overwinningen! Geniet van jullie vakantie en volgende week starten we in de Hoofdklasse bij de Dames. Dan gaan we weer lekker met zijn allen knallen!

DennisWedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site