Verslag - Spannende 3/4 wedstrijd.....

23 september 2023

Uit tegen RKAVIC O13-1 , maar het is natuurlijk het team van de Wooter Voetbalschool, speelden we de eerste 10 minuten nog niet goed. Maar daarna waren we gewend aan het natuurgras en ging het spel op en neer. Natuurlijk had de thuisploeg iets meer balbezit en ze kwamen door een afstandschot op 1-0. 

Maar AFC kwam geweldig terug met de gelijkmaker. Even daarna weer een afstandschot door diezelfde centrumspits en het was 2-1.

Keeper Can verrrichtte een paar goede reddingen en ook AFC was met een paar snelle aanvallen dicht bij de aansluitingstreffer.

Na de rust  kwam AFC , jawel weer Teun, terecht op 2-2, terwijl vlak daarvoor een zuiver doelpunt van hem helaas voor vermeend buitenspel werd afgekeurd.

Het spel in de 2e helft ging  een kwartier lang gelijk op , maar daarna sloeg bij ons de vermoeidheid toe en door weer 2 , overigens fraaie , afstandschoten die met snelheid , onhoudbaar, net onder de lat verdwenen, werd het 4-2 en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 5-2.

Maar ons spel is duidelijk beter aan het worden. Nu nog leren om meer druk op de bal te zetten en bij balverlies sneller omschakelen naar verdedigend werk. En dus ook aan het uithoudingsvermogen werken. Op naar volgende week!

Wie deden het: Can, Sami, Fabian, Dean, Joshua, Dylan, Jayson, Jamie, Sem, Ori, Buster, Christian, Gregor, Demir en Teun ( Man-of-the-Match; 2 maal). Afwezig Christiaan ( ziek) en Adam (  geblesseerd, achillespees operatie). Met dank aan de supporters voor de ondersteuning!

Volgende week thuis, weer een pittige wedstrijd, aanvang 12.00 uur, tegen Buitenveldert O13-1. 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site