Verslag - Zepert!

16 oktober 2022

Vanwege vakantiegangers en een paar ernstige blessures was het net gelukt een compleet team bij elkaar te krijgen voor deze uitwedstrijd naar Vleutens UVV. 

We begonnen erg slap aan de eerste helft en voor we het wisten stond het 2-0... Na een omzetting op het veld ging het wat beter en de rust werd gehaald met deze stand. 

Na rust een veel energieker AFC dat UVV terugdrong en wel 4 goede kansen kreeg om de aansluitingstreffer te maken. Helaas lukte dat niet. En na 20 minuten , na onnodig balverlies in het middenveld, brak UVV met een counter uit en een iets te late sliding aan de rand 16 ( volgens velen net erbuiten), dus een overtreding, ging de bal op de stip, waaruit de 3-0 viel. Dat was de nekslag en UVV kon er nog 2 bijmaken. Eindstand dus 5-0. En dat was na de uitstekende wedstrijd van vorige week en de donderdagse oefenwedstrijd wel een stevige  teleurstelling. Desalniettemin toch komplimenten voor de omslag in de 2e helft en dank aan de meegereisde supporters voor de ondersteuning.

Wie deden het: Raffi, Mimo (uitgevallen blessure). Henri, Aniss ( zon O14), Nicolas ( uitgevallen blessure, zat O14),  Senne, Jan, Cedric, Valentijn, Mink, Viggo (op basis van de 2e helft, Man-of-the-Match), Dexter ( zon O14), Adam ( zon O14), Denne ( alleen w-up, blessure). Afwezig : Hugo ( ziek), Tomer ( blessure), Maas ( blessure), Levi ( vak.), Pijke ( vak.), Santi ( vak.), Semih ( vak.). Volgende week zat. 22 okt. voor de beker thuis tegen Buitenveldert O14-1, aanvang 14.30 uur, en dan zijn ook nog Mimo en Viggo op vakantie....afwachten dus wie er op het veld zullen staan.

Dan de week erna , zat.29 okt. de returnstart voor de kompetitie, thuis tegen Voorschoten.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site