Verslag - De eerste overwinning!

13 oktober 2022

De eerste fase van de competitie zit erop en als je alleen naar de stand kijkt, lijkt het alsof onze meiden volledig zijn weggespeeld. Maar dat schaar ik onder de noemer “scorebord journalistiek”. Ja, de wedstrijden (op één na) hebben we terecht verloren, maar voetballend waren we eigenlijk geen wedstrijd minder. Op fysiek niveau legden we het vaak af en de eerlijkheid gebied te zeggen dat onze toppers toch ook (te) veel het spreekwoordelijke kaas van het brood laten eten. Angst is een slechte raadgever.

Gelukkig was er nog een vriendschappelijke wedstrijd geregeld tegen SCPB '22 MO13-1. Dit team speelt ook in een jongenscompetitie en was dan ook een mooie graadmeter. 

Over de wedstrijd kan ik kort zijn. SCPB '22 was duidelijk een maatje te klein met een uitslag van 0-11 als eindresultaat. Onze meiden tikten er lustig op los, gingen er vol op en speelden echt als team. Mooi om te zien dat alle trainingsarbeid en wat ze leren nu wel ten toon werd gespreid. En ja, dit jaar staat in het teken van ontwikkeling, maar een keer winnen is ook wel heel lekker!

Komende 2 weken geen competitie en maandag 17 oktober een MO13 toernooi bij Zeeburgia. Wederom een mooie graadmeter om te kijken waar onze meiden staan. 

Joost
(foto's van Debby en grensrechter Niels)


 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site