Verslag - Diepgang

11 oktober 2022

Het seizoen begint op stoom te komen, en dus vallen de veteranen als rijpe appelen op de grond: Eddy vorige week, Boudewijn, Theo, Alex, de een na de ander voelt dat de landing minder soepel en het herstel minder snel gaat.
Toch stonden we met voldoende mensen in Nieuw-Vennep. Oud-Vennep blijkt opgeheven, misschien een reden waarom de veteranen hier zo jong zijn. Althans volgens Ugur, die zijn gelijke wel in kapsel tegenover zich had, maar niet in leeftijd. Scheelde minstens 25 jaar, riep hij steeds. Ook in snelheid, het was kortom geen spits voor Henk geweest.
Het stond beter nadat Ugur de listige spits van VVC min of meer onder controle had, en we met een soort LouisvanGaal-verdediging speelden.
Maar na de 1-1 van Amit was het al weer snel 2-1 voor VVC, al kwamen er nog kansen voor Amit en Mario. De keeper was echter moeilijk te passeren en soms wist Mario zelf de bal op de lijn tegen te houden.

In afwachting van PJoost speelden we het begin van de tweede helft zeer behoorlijk, maar het enthousiasme voor de aanval van de linkervleugel gecombineerd met het matige teruglopen, zorgde voor twee uitbraken over die kant en twee doelpunten. De wedstrijd leek gespeeld, maar opeens was daar toch PJoost. Hij liet nog even zien hoe gevaarlijk het kan zijn als je combineert in de aanval en dan jezelf weer aanbiedt in de zestien. En daar ontbrak het nogal aan: de bal werd naar de spitsen gestuurd met de opdracht: doe er wat mee, maar de aansluiting was bijzonder matig.
Het bleef dus bij een afgetekende nederlaag.
Gelukkig is er nog voldoende ruimte voor verbetering.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site