Verslag - Voor en na was het weer Grandioos!

22 september 2022

Nou ja, zo hoort het ook: geheel in de geest van Henk, dus. Vooraf indrukwekkende stilte, langer dan een minuut (Volgens de scheidsrechter keek Henk nooit zo nauw), mede door tegenstander AGB intens beleefd.
Na de wedstrijd de verhalen, het bier en de bitterballen in overvloed, ook zoals Henk het zeker gewild zou hebben.
Maar wel: de eerste elftalfoto zonder Henk, geen herinneringen uit de oude doos, toen je nog slidings kon maken over een echt nat grasveld of een tegenstander nog omver kon lopen, omdat die minstens zo ijverig het duel in ging. Geen verbijsterde tegenstanders die verfomfaaid onder Henk vandaan kropen en meteen werden gerustgesteld door zijn medespelers: “Doet hij altijd, hoor.” Geen tegenstander die kwam informeren bij de scheidsrechter of die man even van het veld kon worden gestuurd.
Daar waren ze eigenlijk ook te goed voor,  de spelers van AGB. Vanaf het begin werden we overlopen en slaagden we er niet in een echte aanval op te zetten. Hoewel er stug en met veel inzet werd verdedigd, stond het bij rust 0-3, en werd het tenslotte 0-4. Daarmee is  het bekeravontuur voorbij en zullen de Veteranen zich via de normale competitie voor Europa moeten kwalificeren (en zelf ook de reis moeten organiseren, trouwens).
We zijn inmiddels ingespeeld, nou ja, we hebben op het veld gestaan, of nou ja, de meesten hebben al een keer op het veld gestaan. Of toegekeken.
Kortom, we gaan wéér voor het kampioenschap.
Maar anders wordt het ook een grandioos seizoen...

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site