Verslag - MO13-1 Stijgende lijn

21 september 2022

Afgelopen zaterdag stond alweer de 3e competitiewedstrijd op het programma. Lekker thuis, ook nog op het hoofdveld, maar wel een aanvangstijd van 8:30 uur (lees 7:45 uur verzamelen…)

Na een goede warming up begonnen onze toppers toch niet echt scherp aan de wedstrijd. De tegenstander, WV-HEDW JO13-4, was niet echt beter, maar wel feller. De eerlijkheid gebied te zeggen dat de ruststand van 0-1 dan ook niet onterecht was.

De 2e helft kende echter een heel ander spelbeeld. AFC kwam duidelijk scherp uit de startblokken en WV liep achter de feiten aan. De druk werd steeds groter en het wachten was op een goal. Kansen genoeg, maar de bal moet dan ook nog over de lijn…

Gelukkig werd het geduld beloond en viel de 1-1 door een hoge bal over de keeper heen. En dat smaakte naar meer! De meiden bleven de aanwijzingen van Ruben goed opvolgen, hoog druk zetten en niet verslappen.

De tijd tikte echter rustig door en iedereen legde zich neer bij een 1-1 eindstand. Gezien beiden helften ook wel een terechte uitslag.

Maar dan de laatste minuut. Een mooi geplaatst schot van AFC belandt op de binnenkant van de paal en blijft tergend langzaam op, maar niet over de lijn rollen. Geen doelpunt dus. De bal wordt in blinde paniek door WV naar voren gerost en valt toevallig bij hun spits. Die had de 2e helft weinig te doen gehad, was dus nog fit en begint aan een rush en rent op ons doel af, omspeelt de keepster en schiet de bal in het lege doel. Mooie counter, maar wel verschrikkelijk zuur. Vlak daarna klinkt het eindsignaal en teleurgesteld lopen de meiden het veld af.

Maar ze hadden met opgeheven hoofd het (hoofd)veld mogen aflopen. Ze mogen en moeten trots zijn hoe ze zich iedere week ontwikkelen en zeker op het spel in de 2e helft. Komende week weer lekker 3x trainen en dan zaterdag om 9 uur tegen De Meer JO13-1 en dan de stijgende lijn vasthouden. Want één ding is zeker, onze toppers gaan zeker snel punten pakken!

Joost
(& foto’s van Debby)Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site