Verslag - MO13-1 van start

9 september 2022

Na een lange zomerstop (volgens sommige meiden té lang) mocht er eindelijk weer getraind worden en stond op zaterdag 3/9 ook meteen de eerste wedstrijd gepland. Voor het eerst op groot veld, met groot doel, met grensrechters en als elftal in het veld met echte rugnummers op de shirts.

Voorafgaand aan de start van het seizoen was door Ruben (trainer/coach) en Robina (coördinator meisjes) benadrukt dat deze eerste periode de ontwikkeling het belangrijkste is. Dit team wil graag winnen, maar de ontwikkeling van de speelsters én van het team is op dit moment belangrijker dan het behalen van die 3 punten.

Dit nieuwe MO13-1 heeft in totaal 15 speelsters. Het MO12-1 van vorig jaar is aangevuld met een paar nieuwe aanwinsten. Het team bestaat uit: Fenne (2), Camilla (3), Juna (4), Stine (5), Nouk (6), Pixie (7), Feline (8), Maya (9), Elise (10), Daphne (11), Lisa (12), Clarice (14), Liv (16), Candice (17) en Bo Sara (18). Een lange lijst, maar er kan nog meer bij, want MO13-1 is nog op zoek naar een vaste keepster.

Net als vorig jaar gaan de meiden weer van start in de jongenscompetitie. Onze meiden houden van hard trainen en hard lachen. Ze willen graag goed voetballen en schrikken niet terug van een duel met de jongens. Bewijs van de goede sfeer in het team is deze onofficiële teamfoto. Op naar een prachtig sportief seizoen!

Debby


Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site