Verslag - MO12-1: complimenten

8 april 2022

De vierde wedstrijd in de laatste competitieronde was thuis tegen Buitenveldert JO12-1. Los van het feit dat we nog op zoek waren naar de eerste punten, wil je de clash van de Zuidas sowieso niet verliezen!

De jongens van Buitenveldert hadden in het begin van het seizoen met maar liefst 29-0 verloren van AFC JO12-1 en dat zat ze nog steeds niet lekker. Vanaf de eerste minuut speelden ze fel, kort op de bal en gaven weinig ruimte weg.
Onze meiden leken enigszins overrompeld, maar gaandeweg de wedstrijd gingen ze steeds beter spelen. Toen stond het alleen wel al 0-3…

Maar ook deze wedstrijd zat het weer niet echt mee. Iedere keer dat onze strijders terug kwamen in de wedstrijd en nog één goal nodig hadden om gelijk te komen, scoorde Buitenveldert uit de counter.
Het laatste kwart werd het alles of niets en gezien de eindstand werd het niets (6-9)
Maar toch is dat niet de volledige waarheid. Onze toppers hebben hun huid duur verkocht, echt strijd geleverd en de koppies niet laten hangen. Complimenten, goed om deze progressie te zien!

Volgende week uit tegen ASV de Dijk JO12-1, beginnen we weer met 0-0 en hopelijke deze keer én de complimenten én 3 punten.

Joost

  

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site