Verslag - MO12-1: net ff niet

30 maart 2022

Na een korte 3e speelronde als gevolg van corona, werden we weer in de 1e klasse geplaatst. En hoe, op twee na allemaal JO12-1 teams! We konden aan de bak.
Voor de trouwe volgers van de verslagen zal het al opgevallen zijn, van de eerste twee wedstrijden nu pas een kort verslag. Blijkt dat als je verliest, de pen ook niet altijd (tijdig) werkt….
 
AFC MO12-1 vs TABA JO12-2: 3-5
Tja, goed gespeeld, onnodig, maar terecht verloren. Kansen niet benut, TABA een hele diepe spits (hebben we volgend jaar geen last meer van omdat we dan met buitenspel spelen), toch ook iets te weinig focus en “wil om te winnen” getoond. 
 
Tos-Actief JO12-1 vs AFC MO12-1: 10-4
Betere wedstrijd dan de week daarvoor, maar eigenlijk dezelfde samenvatting. Op beslissende momenten zat het ook niet mee, maar ook dat is voetbal.
 
Het gekke is dat de meiden op de training heel veel goede dingen laten zien, maar in de wedstrijd komt dat er niet echt uit. 
Onze toptrainer Ruben blijft positief, soms terecht kritisch, maar je ziet dat hij geloof heeft in onze meiden. Zijn trainingen en enthousiasme zijn een genot om naar te kijken. 
 
Misschien helpen een paar leerpuntjes:

1. een actie maken is goed, maar voer het niet te lang door.

2. scoren is lekker en overigens ook best wel essentieel, maar het maakt niet uit wie dat doet.

3.volg de tips op en voer de aanwijzingen  van Ruben uit en beantwoord ze niet met “ja, maar..” of “het is oneerlijk”.

Volgende week Real Sranang JO12-1 uit, die de eerste twee wedstrijden ook heeft verloren. Een krakertje dus. 
 
Joost

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site