Verslag - MO12-1: stadionverbod

29 november 2021

Zaterdag 20 november 2021

Bij het krieken van de dag trappen onze meiden af tegen Diemen sv. JO12-3. Met de slaap nog in de ogen, maar hopelijk wakker geschud door de thriller van de week ervoor, ligt de 1-0 al snel in het net. Nouk is alert op aangeven van Amalia. Helaas gemist door Dennis die net terug komt van een fikse ochtendwandeling naar Bagels & Beans voor verse cappuccino’s. 

De even trouwe als aanwezige supporters hebben sinds vorige week een stadionverbod en worden de komende tijd op veilige afstand gehouden. Gewapend met thermosflessen koffie, thee en choco – en die verse cappuccino’s dus – is het goed toeven aan de rafelranden van Sportpark Goed Genoeg [foto]. Vlak na elkaar worden twee afstandsschoten over Daphne heengewerkt; onhoudbaar voor de dappere keeper van dienst (1-2). Wakker zijn ze dus uit Diemen, maar kunnen ze het onze meiden lastig maken? Niet echt. Tegen het einde van het eerste kwart stelt Nouk orde op zaken met de gelijkmaker (2-2).

Hoogtepunt van het tweede kwart is, naast soms oogstrelend positiespel, de weergaloze vrije trap van Amalia. Jammerlijk gemist door haar moeder, en met veel gevoel van ruime afstand over alles en iedereen ingeschoten (3-2).

In de tweede helft is het flink aanpoten met een paar wissels minder. In de spits in plaats van op doel maakt Daphne achtereenvolgens de 4-2 en de 5-2. Beide op aangeven van Maya die zich ontpopt tot ware super assister. Gedurfd keeperswerk van Stine ook, die een doorgebroken Diemense guy ver voor eigen doel achteloos uitkapt. Ondanks een enkele counter is de overwinning eigenlijk geen moment in gevaar.

Met 12 verdiende punten in vier wedstrijden neemt AFC MO12-1 afstand in de competitie, op de voet gevolgd door Abcoude fc. Die zijn op 4 december aan de beurt. Maar eerst, TOS-Actief uit…

 

Roel

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site