Verslag - MO12-1: op schema

24 november 2021

Na de zwaarbevochten overwinning van vorige week, stond deze zaterdag de wedstrijd tegen Diemen JO12-3 op het programma. 

Tijdens de warming up werd er met een schuin oog gekeken naar die van Diemen. Grote jongens met serieuze, geconcentreerde blikken. 
En dan ook nog eens langs het veld alleen publiek van de tegenpartij (de zogeheten rij ouders) als gevolg van de weer aangescherpte corona maatregelen. Dit kon weleens een zware pot worden!
Onze trouwe supporters waren er natuurlijk wel, maar die moesten van een afstandje kijken.
 
 
Maar vanaf het eerste fluitsignaal waren onze meiden voetballend de bovenliggende partij. Diemen kon zeker aardig voetballen, maar op techniek, samenspel en inzicht moesten ze het afleggen. 
De meiden bleven fel en lieten in tegenstelling tot bijvoorbeeld vorige week de hele wedstrijd zien dat ze wilden winnen. Compliment aan Ruben die de meiden weer op scherp had gezet!
 
Met een terechte 5-2 overwinning stapten onze toppers van het veld. 
 
Volgende week Tos Actief uit en de week daarna thuis tegen Abcoude. Op basis van de (huidige) stand wordt dat een kraker. Stille (of valse) hoop dat we dan weer gesteund kunnen worden door het thuispubliek!
 
Joost (vanaf het veld)

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site