Verslag - MO12-1: trainingsarbeid

2 november 2021

Na een keurige plek in de middenmoot in de 1e fase van de competitie, zijn we in de 2e fase wederom ingedeeld in de 2e klasse. Het idee van 4 fases per seizoen zorgt ervoor dat je vanaf de 2e fase steeds wordt ingedeeld op gelijkwaardige sterkte.

De nieuwe competitie startte tegen IJburg JO12-4. Helaas uit…. Niet dat het geen mooi complex is, maar de windkracht kan je wel vermenigvuldigen met 1,5 en parkeren met de auto is regelrecht een drama (ik begreep welgeteld 42 plekken)
 
Na een goede warming up begonnen onze toppers geconcentreerd aan de wedstrijd. Ze tikten er lustig op los en ze hadden er zichtbaar zin in. Maar IJburg was het eerste kwart niet echt onder de indruk, speelden goed en waren een aantal keer zeer gevaarlijk met schoten van afstand. Alleen duurt een wedstrijd niet 1 kwart, maar in totaal 4.
 
Het 2e kwart bleef AFC hoog druk zetten en  wisten elkaar goed te vinden. Waar IJburg het steeds lastiger kreeg, gingen onze meiden door. Ook conditioneel waren ze de bovenliggende partij. Echt mooi om te zien dat wat de meiden leren op de training, steeds meer terug te zien is in de wedstrijd. Een compliment aan Ruben is zeker op z’n plek!
 
Na diverse mooie assits, reddingen, acties en goals floot de scheidsrechter voor het einde en stond er een ruime 2-10 overwinning op het scorebord. Vooralsnog alleen op het scorebord, want tot op heden nog niet verwerkt op Voetbal.nl…..
 
Een voortvarende start in de nieuwe competitie, maar de vorige ronde begonnen we met een 14-2 overwinning, gevolgd door een nederlaag omdat er sprake was van onderschatting. Een gewaarschuwd speelster telt voor twee. Toch?
We gaan het de komende wedstrijd meemaken, thuis om 10:45 uur tegen CTO’70 JO12-2, ben benieuwd!
 
Joost
 
En weer prachtige foto's van Debby, deze keer onderstaande gekozen obv team en actie, maar voor meer foto's zie onze instagram pagina afc_mo12_1
      

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site