Verslag - VVJ JO12-1

30 oktober 2021

De herfstvakantie zit er weer op, de KNVB heeft de nieuwe competitie indeling bekend gemaakt en de promotie van de JO12-1 naar de hoofdklasse A is een feit; gefeliciteerd!

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen VVJ JO12-1, de kampioen en eerdere tegenstander voor de herfstvakantie in de hoofdklasse B. Hoewel die wedstrijd destijds uit, nipt met 8-7 werd verloren, waren The Reds gebrand op revanche….

Vanaf het begin van de wedstijd beloofde het een pittige wedstrijd te worden en beide partijen begonnen dan ook gedreven. In het eerste kwart van de wedstrijd kwam AFC ongelukkig op een achterstand, maar door twee fraaie treffers werd dit blok met een 2-1 voorsprong afgesloten.

Het tweede kwart ging over en weer. AFC wist in dit blok de bal niet goed weg te werken en moest de gelijkmaker incasseren. Hoewel het op het veld en daaromheen een betwist doelpunt was, gaven de video beelden uiteindelijk duidelijkheid; het was een terecht gegeven doelpunt. Met een 2-2 tussenstand mocht het team gaan rusten.

AFC trok in het derde blok de wedstrijd weer naar zich toe en met een fraai doelpunt kwamen zij weer op voorsprong. Helaas werd laat in het vierde blok nog de gelijkmaker gemaakt door VVJ en werd de eindstand 3-3. Het was een zwaar bevochte, maar zeker leuke wedstrijd voor het publiek om naar te kijken. 

Klik op de volgende link voor een samenvatting van deze wedstrijd.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de JO12-1 van Zeeburgia op het programma. Er zijn nog kaarten beschikbaar en hopelijk kunnen wij deze mooie opgaande lijn vasthouden ….

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site