Verslag - MO12-1: come back

12 oktober 2021

Deze week stond de wedstrijd tegen Sporting Martinus JO12-2 op het programma. Op voorhand een pittige wedstrijd, want Martinus had nog alle wedstrijden gewonnen.

En niet alleen daarom pittig, maar ook omdat de wedstrijd al om 8.30 (!) uur stond gepland en gebleken is dat onze meiden bij vroege wedstrijden niet echt wakker zijn…

Het was fris maar droog en het veld beetje nat door de dauw, heerlijk voetbalweer dus.

   

Het werd een wedstrijd met 2 gezichten. Het eerste, tweede en derde kwart waren we voetballend oke, maar misten we de inzet en de echte wil om voor elkaar te knokken en de tegenstander bij balverlies continue onder druk te zetten.

Bij het begin van het 4e kwart stonden we daarom met een kansloze 5-2 achter. Tegen een ongeslagen koploper is dat eigenlijk een onmogelijke missie.

Ik heb niet gehoord wat er in de laatste korte time out is gezegd, maar het werkte wel!

Het 4e kwart stond er een heel ander AFC. Fel, uitstekend (na)coachen, heerlijke combinaties en door het continue druk zetten wist Martinus niet meer waar ze het moesten zoeken. Het publiek had het overigens minstens net zo zwaar, de spanning was goed voelbaar!

Het overwicht werd beloond met 3 heerlijke goals en zo sleepten de meiden een niet meer verwacht punt uit het vuur. Einduitslag 5-5

Deze wedstrijd was de laatste in de huidige poule (2e klasse) en na de herfstvakantie volgt er een nieuwe indeling. Ik verwacht dezelfde klasse, maar als we het niveau van het 4e kwart een hele wedstrijd kunnen laten zien, dan weet ik zeker dat we moeiteloos een klasse hoger kunnen meespelen.

Joost

   

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site