Verslag - SC Buitenboys JO12-1

9 oktober 2021

Even gingen vanmorgen de gedachten terug naar wedstrijd van weleer van Ajax tegen Liverpool in het Olympisch Stadion … maar al snel bleek dat wij in werkelijkheid op deze zeer vroege mistige mistige zaterdagochtend in Almere bij SC Buitenboys waren beland.

Deze laatste competitieronde zou overigens nog vol kunnen staan van verassingen. Helaas hadden wij het lot niet meer zelf in de hand, maar wanneer VVJ en Zeeburgia zouden verliezen dan zou voor het team zelfs het kampioenschap nog mogelijk zijn …

Onze JO12-1 begon gemotiveerd aan de wedstrijd en trok het initiatief vanaf het eerste fluitsignaal naar zich toe. Hoewel het percentage balbezit en het aantal doelkansen duidelijk in het voordeel waren van AFC, werd er helaas nog niet gescoord.

In het tweede kwart van deze wedstrijd was het dan toch eindelijk raak. Met drie fraaie doelpunten, mochten de mannen met een 0-3 voorsprong genieten van de welverdiende rust. Een belangrijk detail vandaag is dat het team geen wissels ter beschikking had; drie spelers hebben namelijk te kampen met serieuze blessures ….

Het derde kwart was gelijk aan het eerste deel van de wedstrijd, maar gelukkig werd er in het slot akkoord toch nog twee keer gescoord en mochten de mannen met een 0-5 overwinning, met trots en een zeer goed gevoel terug reizen naar Amsterdam 

Klik op de volgende link voor een samenvatting van onze wedstrijd.

Helaas bleken VVJ en Zeeburgia ook gewonnen respectievelijk gelijk gespeeld te hebben. Met 4 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verloren duel is onze AFC JO12-1 als 3e geëindigd in de hoofdklasse B. 

Wat een geweldige presentatie; GEFELICITEERD! Nu is het afwachten waar de KNVB ons voor de volgende competitiehelft wil indelen …. Hoofdklasse A zou geweldig zijn! Maar eerst nog even genieten van een welverdiende herfstvakantie.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site