Verslag - Hooglanderveen JO12-1

2 oktober 2021

Vanmorgen mocht het AFC JO12-1 team in de 5e speelronde van deze competitie thuis aantreden tegen het JO12-1 team van Hooglanderveen.

Gedurende de hele wedstrijd domineerde het AFC-team de wedstrijd. Zowel op het gebied van het percentage balbezit, het spelen op de helft van de tegenstander en het creëren van kansen. 

Helaas werd wederom duidelijk dat het team dit seizoen niet echt over een “killer” beschikt, maar dat alle spelers gevaarlijk voor de goal van de tegenstanders kunnen zijn.

Met veel kansen in het eerste en tweede kwart, werd de spanning er goed ingehouden. Met een 0-0 ruststand mocht het team genieten van een welverdiende rust en na gaan denken hoe deze tegenstander te bedwingen.

Ook het 3e kwart werd wederom heel spannend gehouden, maar 1 minuut voor het einde van dit kwart scoorde AFC dan toch eindelijk het openingsdoelpunt.

Met een 1-0 voorsprong werd begonnen aan de laatste 15 minuten. Hoewel van winst nog steeds geen sprake was, werd gelukkig ook weer 1 minuut voor tijd, de overwinning veilig gesteld en werd een 2-0 einstand op het scorebord genoteerd.

Klik op de volgende link voor een samenvatting van onze wedstrijd.

Volgende week staat alweer de laatste speelronde van deze competitie op het programma met een zeer vroege uitwedstrijd tegen de JO12-1 van Buitenboys sc. Weten de mannen en dame de 3e plek veilig te stellen of zit er misschien nog iets meer in ...

 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site