Verslag - AFC Quick 1890

18 september 2021

In tegenstelling tot vorige week waren de weergoden ons vandaag zeer goed gezind …. met een lekker zonnetje en een heerlijke temperatuur mocht vanmorgen afgetrapt worden voor de 3e competitie wedstrijd, thuis, tegen de JO12-1 van AFC Quick 1890 uit Amersfoort.

Voorafgaand aan de wedstrijd waren de mannen erg gespannen. Vorige week werd door deze tegenstander namelijk nipt verloren van Zeeburgia, dus van enig ontzag was er zeker sprake… 

Echter door een vroege openingsgoal in de tweede minuut van ons aller AFC, viel de schroom letterlijk van de mannen af en werd het spel de rest van de wedstrijd doro ons gedicteerd. 

In het 2e kwart kwam af en toe wat overmoedigheid om de hoek kijken. Door een onterechte toegekende penalty aan de tegenpartij, zou deze zich weer terug in de wedstrijd kunnen knokken … gelukkig voor AFC werd deze penalty hoog overgeschoten. Door aan het einde van dit kwart toch nog de 2-0 op het scorebord te zetten, konden de mannen met een gerust hard genieten van een welverdiende break.

Aan het begin van het 3e kwart schoten onze mannen direct met scherp en met een fraaie kopbal werd de uiteindelijke eindstand (3-0) op het scorebord gezet.

Klik op de volgende link voor een samenvatting van onze wedstrijd.

Volgende week staat de vroege uitwedstrijd tegen de JO12-1 van ASC Waterwijk uit Almere op het programmal; hopelijk weten wij deze mooie opgaande lijn vast te houden!

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site