Verslag - Met 7-1 overwinning naar huis

12 september 2021

Zaterdag 11 september 2021, 8:30 uit tegen Amstelveen/Heemraad.
AFC JO9-5 was uit op eerherstel na de 1-4 thuisnederlaag tegen Pancratius in de openingswedstrijd van het seizoen 2021/2022.
De vraag hoe de jongens van de valse start zouden herstellen werd al snel na het eerste fluitsignaal beantwoord; de jongens doken erop, zetten de tegenstander meteen onder druk en dat resulteerde in een snelle 0-1 voorsprong. Tobias joeg de bal prachtig diagonaal hoog in het goal.
Heemraad probeerde wat terug te doen, maar stuitten telkens tegen de AFC muur. Als ze er toch voorbij wisten te komen dan waren het de slidings van aanvoerder Willem T of het kordate ingrijpen van Bento die het gevaar wisten te bezweren.
De enkele keren dat ze er toch doorheen kwamen deed keeper Willem H, onze rots in de branding op doel, wat hij moest doen; uitlopen en de bal weg rossen.
Heemraad wist zich geen raad en ondertussen kwam AFC steeds beter in het spel en liet mooie combinaties en dito voorzetten zien afgewisseld door sterke individuele acties.
Door goals van Fabrice, Tom, Mikai, Bento en nog 2x Tobias liep AFC uit en was niet meer in te halen.
Nieuwkomer Aston liet nog een aantal keer zien wat voor een techniek hij in huis heeft, dus dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen. 
Heemraad prikte er nog eentje in, maar dat mocht de pret niet drukken.
AFC JO9-5 heeft een eclatante uitzege van 7-1 geboekt.
Ze gaan met vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site