Verslag - VVJ JO12-1

4 september 2021

Vandaag stond de eerste officiële competitie wedstrijd van het seizoen 2021-2022 op het programma, uit tegen VVJ JO12-1 uit Utrecht. Na de oefentoernooien bij Koninklijke HFC en AFC’34, ging het dan vandaag eindelijk om de echte punten …

In het eerste kwart van de wedstrijd waren de AFC mannen en vrouw nog niet helemaal wakker. VVJ was scherper en dat resulteerde in een onnodige voorsprong van 4-1 voor de thuisploeg.

Het tweede kwart ging gelukkig gelijkwaardig op en AFC wist in deze fase het spel weer naar zich toe te trekken. Met een score in dit kwart van 2-3 in het voordeel van AFC, gingen beide ploegen de rust in met een 6-4 stand.

Hopelijk kon AFC deze opgaande lijn doortrekken, dan zou het nog mogelijk kunnen zijn om met de winst uit Utrecht te vertrekken. De scheidsrechter gaf helaas een onterechte vrije trap aan de thuisploeg, waardoor het verschil weer naar 3 punten op liep. Desondanks bleef AFC goed voetballen en eindigde dit kwart in een 1-1 gelijkspel.

Het laatste kwart stond helaas in het teken van onsportief gedrag van de tegenstanders. Met tijdrekken, onnodige en soms zware overtredingen, probeerden zij het spel van AFC te ontregelen. AFC liet zich niet van de wijs brengen en trok ook dit kwart naar zich toe met 1-2.

Helaas bleek dit niet genoeg om de overall winst uiteindelijk mee naar Amsterdam te nemen. De onnodig grote opgelopen achterstand in het eerste kwart bleek onoverkomelijk. Desondanks biedt dit 8-7 verlies hoop voor de komende wedstrijden. De trainer en het team hebben weer voldoende stof om komende week mee aan de slag te gaan en het vizier te richten op de derby tegen SC Buitenveldert.

In de voetbal.nl app is door de tegenstander jammergenoeg een verkeerde uitslag ingevoerd. Hierover is inmiddels overleg geweest en zij hebben toegezegd de uitslag aan te passen ...

Klik op de volgende link voor een samenvatting van onze wedstrijd.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site