Verslag - MO12-1: clash tegen Swift

1 september 2021

Afgelopen zaterdag stond de eerste vriendschappelijk wedstrijd op het programma tegen Swift JO12-2M. Deze wedstrijd was een onderdeel van clash/toernooi van maar liefst 7 wedstrijden tegen onze buren van Swift. Super leuk dat dit door AFC werd georganiseerd!

De tegenstander was geen onbekende, want ook vorig jaar hadden we tegen elkaar gespeeld. Het team van Swift bestaat uit een mix van meiden en jongens en is een geducht tegenstander.

De wedstrijd ging gelijk op en het was merkbaar dat onze toppers nog aan elkaar moesten wennen en nog wat wedstrijdritme misten. Swift was voetballend minder, maar was aanvallend zeker gevaarlijk. De eerlijkheid gebied te zeggen dat Swift geen wissels had en wij maar liefst drie.

Tot aan het 3e kwart ging het gelijk op en stond het 3-3. Ruben coachte de meiden super goed en wat mogen we blij zijn dat hij onze coach is!

Het laatste kwartier werd het gallery play van onze toppers. Swift stond zwaar onder druk en kon, deels door vermoeidheid, niet veel anders doen dan bal alleen maar wegschieten. Onze meiden bleven goed voetballen en het was wachten op een goal. En die vielen ook en met een 6-3 overwinning stapten ze het veld af. En wat de toeschouwers (of in ieder geval de scheidsrechter) deugd deed, is dat ze de hele wedstrijd als team geknokt hebben en de overwinning ook als team vierden!

Komende zaterdag de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Amstelveen/Heemraad JO12-2. De kaartverkoop gaat hard, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Joost

 

Na het spelen van alle wedstrijden, ging Swift met de cup aan de haal:

Maar daarna nog de verjaardag van Amailia:

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site