Verslag - MO11-1: morele kampioen

5 oktober 2020

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van de eerste competitieronde op het programma. We wisten wat ons te doen stond, winnen en dan maar hopen dat AMVJ JO11-2 gelijk zou spelen. Want dan waren we kampioen.

Stayce was er helaas niet bij, maar dan blijven er gelukkig nog 10 toppers over. Zoals eigenlijk alle wedstrijden in deze ronde dicteerden we het spel vanaf de eerste minuut. Abcoude probeerde het wel, maar liepen meer achter de bal dan tegen de bal aan. Uiteindelijk werd het 1-5 en zeker deze wedstrijd maakten het niet uit wie er heeft gescoord. Want zoals de toeschouwers zeiden en zagen, deze wedstrijd was het echt een teamprestatie. Strijden voor elkaar, samenspelen en elkaar de bal gunnen, het was een lust voor het oog.
Oke, dan één uitzondering, Juna scoorde haar eerste goal in het AFC shirt!

De meiden hadden dus gedaan wat ze moesten doen en nu dus maar afwachten wat AMVJ JO11-2 zou doen. Een berichtje naar de leider van AMVJ JO11-1 moest het verlossende woord geven. Deze was alsvolgt:

Dat was een tegenvaller van de buitencategorie!!!! Maar goed dat hoort ook bij voetbal, als is dat wel een minder onderdeel...
Uiteraard ook teleurstelling in onze groepsapp, maar dit maakte al snel weer plaats voor trots:


De komende 3 weken zijn we vrij en wachten we op de nieuwe indeling. Hopelijk heeft de KNVB ons in het vizier en worden we ingedeeld in de 1e klasse. Want daar horen we (minimaal) thuis!

Joost

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site