Verslag - AFC MO17-1: Verdiende 0-2 winst uit bij Alliance 22

5 oktober 2020

Op een regenachtige dag kwamen we aan in Haarlem. We kregen onze wedstrijdshirtjes en hadden er zin in. Na een gekke warming-up gehad te hebben, doordat er geen veld beschikbaar was. En we dus op een dun strookje alles moesten doen, gingen we door naar de wedstrijd bespreking. We wisten al dat het een fysieke tegenstander zou worden.  We waren er klaar voor, en stonden klaar. We merkten inderdaad al naast onze verwachtingen dat ze behoorlijk fysiek waren, maar we lieten ons niet zo maar wegzetten. We speelden voortdurend op hun helft. Maar de ballen kwamen maar niet bij het goal. Kansen raakten verknoeid door slappe ballen. Maar we wisten dat we dit konden. Het was een spannende wedstrijd en het werd steeds fysieker. We raakten lichtelijk gespannen, want we wouden niet verliezen. Dus in de tweede helft zouden we allemaal alles gaan geven. Nou en dat gebeurde hoor. Kansen na kansen kwamen er. De tijd begon te dringen, en we begonnen wat rommeliger te voetballen. In de laatste 5 minuten, kwam er een corner voor ons. Tosca nam hem van de rechter kant, perfect gemikt op het hoofd van Fiene. En ja hoor, ze kopte hem perfect in het hoekje.

Met een 1-0 voorsprong voelde het nog steeds als stress. In de laatste minuut dribbelde Estella op hoge snelheid langs de lijn en plaatste de bal mooi in de linker kruising. Het was een spannende en leerzame wedstrijd. Complimenten aan de verdediging en keepster die de nul hebben gehouden. We waren ontzettend blij dat we hadden gewonnen. En gingen met plezier naar huis.  De einduitslag was 0-2 geworden. Een wel verdiende uitslag.

Dank aan Tosca voor het verslag, Lucas en Paul voor het vlaggen en de chauffeurs die het team tot het eind bleven aanmoedigen.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site