Verslag - Derde zege op rij en door naar de volgende ronde

13 september 2020

Op zaterdag, 12 september speelde AFC MO17-1 de derde en laatste bekerwedstrijd van de poule. Met winst of een gelijkspel konden we door naar de 2de ronde van de beker. We moesten om 12:30 verzamelen en we speelde om 13:15 tegen de club AFC Ijburg en het was een mooie en interessante wedstrijd. We begonnen heel gehaastig en niet gecontroleerd te voetballen, maar de eerste goal viel al heel snel en werd gescoord door Tosca. Het was een hele mooie goal van buiten de 16-meter lijn. Vanaf dat moment hadden we weer goeie motivatie om door te gaan en hard te werken!

Toch verloren we het rustig voetballen na een tijdje weer en werd de 1-1 gescoord. Dit gaf ons weer energie om nog beter ons best te doen. Want al snel daarna viel de 2-1, die heel mooi gescoord werd door Carmen met een assist van Fiene. Met deze score gingen we ook de rust in. Ondanks dat we voor stonden waren we niet blij met de 1e helft. We hadden er meer uit kunnen halen. Na een goeie rust met weer wijze woorden van Samira konden we er weer tegen aan.

We begonnen heel sterk en de bal was continu aan de kant van de tegenstanders. We hadden enorm veel kansen maar ze gingen er maar niet in. Toch kreeg Fay het voor elkaar om een prachtige goal in de kruising buiten de 16-meter lijn te scoren. Inmiddels stond het 3-1 en niet lang daarna scoorde Estella de 4-1, het was een goed gerichte schot uit de 16-meter lijn mooi in de hoek. Tosca wist nog haar tweede goal van de wedstrijd te scoren rechtstreeks vanuit een corner. We kregen hierna nog heel veel kansen, maar helaas gingen ze er niet in. AFC IJburg wist nog de 5-2 te maken en hiermee sloten we de wedstrijd af. We wonnen maar we wisten dat we er meer uit konden halen. Maar het was een prima wedstrijd en we gaan naar de tweede ronde van de beker!

Dank aan Michal voor het schrijven van het verslag, Coco voor het fantastische keepen, onze vlagger deze week Jeroen en alle supporters die er weer waren.

 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site