Verslag - Winst eerste bekerwedstrijd tegen Marken Mo17-1

3 september 2020


Zaterdag 29 augustus moesten wij uit spelen tegen Marken. We moesten erg vroeg op, want we verzamelden om 9:00. Om 9:45 begon de wedstrijd. Na de aftrap merkten we meteen dat wij een sterker team waren. AFC schoot een aantal keer op goal maar de de bal ging er niet in.

Halverwege de 1e helft viel de 0-1, een eigen doelpunt na goed ruk zetten in de 16m. Snel hierna werd de 0-2 gescoord door Fiene. Met deze score gingen we de rust in. Ondanks dat we voor stonden waren we niet blij met de 1e helft. We hadden er meer uit kunnen halen.

Vrij snel na de aftrap werd er door Marken gescoord, 1-2. De 2e helft verliep erg stressvol, zowel Marken als AFC had kansen. Er werd hard gespeeld en er ontstonden blessures.

Uiteindelijk werd uit een mooie voorzet van Tosca met een kopbal van Aya de 1-3 gescoord en konden we rustig aan doen. Marken kwam in de laatste minuut door en onze keeper sprong voor de bal, hierdoor kreeg ze een schop in haar gezicht. Ondanks de heftige pijn, bleef Yasmine nog wel de laatste paar minuten staan.

AFC won de wedstrijd, maar we waren er niet tevreden over. We hebben er veel van geleerd en zullen deze lessen meenemen naar de volgende wedstrijd.

 

Dank aan Lisa voor het verslag, aan Martijn voor het vlaggen en ook alle supporters die waren afgereisd naar het mooie Marken. En vooral Yasmine wensen we een spoedig herstel.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site