Verslag - Gelijk tegen Always Forward

13 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober heeft de AFC Mo15-1 3-3 gespeeld tegen Always Forward.
Om 13:45 namen wij de aftrap, we speelden de bal even rond maar hij werd snel afgepakt door Always Forward. Doordat we niet goed communiceerden stonden we in de vijfde minuut 1-0 achter. We herpakten ons snel en in de 16e minuut kwam na een ingooi van Mar, Fay aan de bal. Ze dribbelde een klein stukje en schoot hem daarna in de linkerhoek van de goal. AFC kwam op 1-2 nadat Carmen de bal met haar linkervoet erin schoot. In de 30e minuut kwam het op 2-2 door een onterechte penalty. Net voor de rust kwamen we op 3-2 achterstand doordat we achterin de bal verloren. Hiermee gingen we de rust in.
In de 60e minuut kregen we een vrije trap net buiten de 16 meter. Carmen nam hem en schoot hem heel mooi de kruising in.
In het begin van de 1e helft speelden we niet zo goed, daardoor viel al snel de eerste goal. Maar we gingen steeds beter spelen en de communicatie werd ook beter. Always Forward had veel gevaarlijke kansen, maar onze keeper heeft er veel gehouden. AFC werd ook steeds gevaarlijker. In de tweede helft heeft Always Forward niet veel kansen meer gehad.
Het was een hele spannende wedstrijd en iedereen heeft heel erg z’n best gedaan, maar we hadden toch liever de 3 punten mee naar Amsterdam genomen. Hopelijk lukt dit de volgende keer ook.
Geschreven door Lisa Bakker

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site