Verslag - O9-10M: even voorstellen

19 november 2017

De O9-10M bestaat voor een deel uit toppers uit het team van vorig jaar aangevuld met een paar nieuwe talenten.

De stijgende lijn die vorig jaar na de winterstop werd ingezet, wordt in het nieuwe seizoen voortgezet. En hoe! Individuele acties maken steeds meer plaats voor samenspel. Er wordt echt voor elkaar geknokt en dat in combinatie met veel plezier! Een genot om naar te kijken.

De speelsters:

Daphne:

de kleinste van het stel, maar voor de duvel niet bang. Schuwt geen duel, heeft een neusje voor de goal, maar vindt assists geven net zo leuk.

Faye:

multifunctioneel, namelijk zowel een goede keepster als speelster. Daarnaast heeft ze ook goed oog voor de zachte kant, want mocht er een speelster op de grond liggen, dan ben je bij haar in goede handen!

Maya:

pas eind vorig seizoen aangehaakt, maar nu al een vaste waarde. Technisch sterk, maar staat ook fysiek haar mannetje (of vrouwtje?), zeker een aanwinst.

Thayla:

haar schotkracht zou niet misstaan bij de senioren, net als haar sleepbeweging. Ook fysiek sterk, een bepalende speelster in ons elftal.

Lila:

Haar eerste voetbalseizoen en maakt een stormachtige groei door. Goed overzicht en behendige speelster, fijn dat ze erbij gekomen is!

Joelle:

Snel en technisch. Scoort vaak, maar ziet het ook het teambelang in van een assist. Mooie combi!

Stella:

Dit seizoen vaker achterin en daarom ook zeer bepalend in onze successen. Houdt de rust achterin en weet met splijtende passes de anderen vrij te spelen.

Anouk:

Een echte teamspeelster, die ook prima coacht in het veld. Altijd op zoek naar de vrije speelster en gaat graag de combinatie aan.

Lindsey Keizerweerd:

Sinds dit seizoen de trainster van onze meiden. Is net zo’n goede trainster als voetbalster (en ze speelt bij AJAX vrouwen 1!!!). Kan geen toeval zijn dat we sinds haar komst met zo’n goede reeks bezig zijn en zo’n ontwikkeling doormaken!

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site