Verslag - Is dit een grap? MO13 FC Aalsmeer-MO13 AFC

1 april 2017

 

 

Op 1 april speelt de MO13-1 van AFC uit tegen de MO13-2 van FC Aalsmeer.

Om nog kampioen te worden moet deze wedstrijd worden gewonnen, of het zal moeten afhangen van wat de andere teams in de competitie gaan doen. De meiden van AFC gaan daar natuurlijk niet voor en gaan er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen.

 

De meiden zijn allemaal vroeg opgestaan en fit voor de wedstrijd en halverwege de eerste helft verschijnt het eerste goal van Nikkie. Een paar minuten later heeft de keeper van FC Aalsmeer de bal maar laat hem los Sophie neemt de kans om te schieten maar de bal word licht geraakt door de keeper en gaat tegen de lat. Even later scoort Nikkie de tweede goal, het is 0-2 voor AFC                      (en nee, dat is geen 1 april grap).

 

Na de rust word er wat minder fel gespeelt en zakt het team een beetje in, maar uiteindelijk word er toch gescoord door Nikkie en dan staat het 0-3, in de laatste 5 minuten word er na een pass van Kheansea weer gescoord door Nikkie, alle meisjes van AFC kunnen trots zijn over de wedstrijd want als de meisjes volgende week winnen zijn ze kampioen. Volgende week spelen ze weer tegen FC Aalsmeer maar dan thuis.  ( ja dit is echt geen grap zeg ik toch ).

 

Dit verslag is geschreven door Ariana Grande (nee hoor, dit is wel voor 1 april).

De echte schrijfster is Sophie : ‘ )

 

De doedels!!!!!!!!!!

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site