Verslag - De laatste wedstrijden van 2016

18 december 2016

Vandaag stonden de drie laatste vriendschappelijke wedstrijden van deze eerste seizoenshelft op het programma. De eerste wedstrijd was een herhaling van vorige week. De Ajacieden mochten het voor de derde keer opnemen tegen het Engelse Chelsea. Na de overwinning van vorige week, begon Ajax slap aan de wedstrijd en werd er binnen no-time tegen een 0-4 achterstand aan gekeken. Hierop werd de rug gerecht en werd er op karakter vol op de aanval gespeeld met een 5-4 overwinning als eindstand op het bord!

Doordat vandaag volgens het “move up, move down” systeem werd gespeeld, was de volgende wedstrijd tegen AC Milan. Deze leuke wedstrijd met aanvallen over en weer, ging gelijk op en eindigde dan ook in 2-2. Doordat Ajax op het moment van af fluiten in balbezit was, werd de overwinning aan de Amsterdammers toegekend.

De laatste wedstrijd was tegen het zeer sterke Manchester City. Eerder dit seizoen werd er nog met ruime cijfers van dit team verloren, maar vandaag waren de beide teams meer aan elkaar gewaagd. Met name door de zeer verdedigende kwaliteiten en het onderlinge samenspel tussen de Ajacieden, kwam Manchester niet goed in haar spel. Desondanks werd met 4-3 verloren.

Na afloop hebben alle Ajacieden in de sociëteit nog gezellig samen wat gedronken en na het uitreiken van de medailles kon dan eindelijk de kerstvakantie beginnen. Team Ajax wenst iedereen hele fijne feestdagen en wij hopen iedereen op zaterdag 14 januari bij Borchland weer te zien!

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site