Verslag - De laatste competitiewedstrijd

11 december 2016

Vandaag stond alweer de allerlaatste competitiewedstrijd op het programma. De enige overgebleven tegenstander waar Ajax nog niet tegen gespeeld had was Paris Saint-Germain.

PSG staat al vanaf het begin van de competitie vast op de laatste plaats. Hoewel er aanvankelijk niet veel tegenstand werd verwacht, bleek dit toch een leuke wedstrijd te worden met kansen voor beide teams. Voetbal technisch bleek Ajax uiteindelijk toch een maatje te groot en gingen de Amsterdammers met een 6-2 overwinning aan de haal.

Om deze competitiedag ook nog een spannend karakter mee te geven speelde elk team de laatste wedstrijd tegen zijn directe concurrent uit de competitie. Voor Ajax, de nummer 6, betekende dit dat wij automatisch aan Chelsea, de nummer 5, gekoppeld werden. De Ajacieden waren gebrand op revanche, omdat eerder in de competitie nog onnodig met 6-2 werd verloren van “The Blues”.

Uit het commentaar van de mannen na afloop van deze wedstrijd, moet wel geconcludeerd worden dat er hard gewerkt moest worden en dat overspelen de doorslag gaf. Na een leuke, maar zeer aantrekkelijke wedstrijd, kregen de Amsterdammers uiteindelijk loon naar werken en was hun sportieve wraak een feit (4-2).

Volgende week staan nog de zogenaamde “move up, move down” op het programma ter afronding van deze eerste competitie helft en kunnen de mannen zich rustig gaan opmaken voor de feestdagen.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site