Verslag - Een zuid Europese avontuur ….

4 december 2016

Op deze lekkere frisse, maar bovenal zonnige zondag, was het super weer om een lekker balletje te trappen. Na het pepernotentoernooi van afgelopen woensdag, was het team compleet en begonnen zij met frisse moed aan de wedstrijden.

Allereerst stond de wedstrijd tegen Barça op het programma. Hoewel deze ploeg veel lager geklasseerd stond, waren zij waarschijnlijk geïnspireerd geraakt door El Clásico van gisteren. Vanaf het eerste fluitsignaal was het een leuke wedstrijd en ging het gelijk op. Helaas moest Ajax vandaag haar meerdere erkennen en mocht de eindstand 2-3 genoteerd worden.

Door dit verlies was Ajax gebrand om vandaag toch nog een goed resultaat neer te zetten. De tegenstander in de tweede wedstrijd vandaag was niemand minder dan “La Vecchia Signora” - de Oude Dame – uit Turijn. Deze wedstrijd kon vanaf het begin af geen wedstrijd genoemd worden en was het veelal een eenrichtingsverkeer. Ajax won dan ook vrij eenvoudig met 5-1.

Niet alleen was het vandaag een leuke en leerzame voetbal dag, maar hebben we veelvuldig kunnen wisselen en iedereen op verschillende posities kunnen laten spelen. Tot volgende week!

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site