Waarom sponsor worden?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

Door de unieke positionering als oudste en grootste voetbalvereniging van Amsterdam en omstreken, met ruim 2000 leden en 120 teams, met een succesvolle combinatie van top- en breedtesport, de sfeer van de sociëteit (clubhuis), het ruim opgezette en groene sportpark midden in Nederlands zaken centrum Zuidas, de aantrekkelijkheid van het ledenbestand en bezoekers, de gezonde financiële positie en de goede prestaties op het hoogste amateurniveau van AFC1 en de standaardteams, maken het dat AFC een aansprekende propositie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren.

Bij de aanvang van het seizoen 1986-87 maakte het AFC-Bestuur bekend dat er een samenwerking tot stand was gekomen met het bedrijfsleven via de opzet van de AFC-Vriendelijke Bedrijven. Deze bedrijven vormden in gezamenlijkheid de groep hoofdsponsoren en zijn dat heden ten dage nog met in seizoen 2015-2016 in totaal 32 AFC Vriendelijke Bedrijven.

Kortom: AFC is een club met traditie, die staat voor prestatie &  kwaliteit. De moeite waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site