Nieuws - VERTEKEND BEELD - JO17-4

7 mei 2017

Zonder Boaz en Job, maar met Adam als vervanger - zeer veel dank voor je goede invalbeurt! - trad onder 17-4 vandaag aan tegen koploper en aanstaand kampioen Sporting Almere. Door individuele fouten staan we heel snel - na negentien minuten - met 3-0 achter. Een oorwassing dreigt. Yassin en Thijs brengen de spanning echtrer helemaal terug en bij rust staat het 2-3, een stand die - zeker gezien het vertoonde spel - perspectief biedt voor het tweede bedrijf.

In de tweede helft gaat de strijd redelijk gelijk op. Toegegeven: het veldspel van Sporting is iets beter, maar tot veel uitgespeelde kansen leidt dat veldoverwicht niet. Na een uitstekende aanval van de onzen menen we zelfs de 3-3 te mogen begroeten, maar helaas wordt het afrondende schot op goal van Pierre geblokt. Negentien minuten voor tijd valt de 2-4, eigenlijk op een moment dat je het niet verwacht. Blijkbaar is daarmee de hoop op een goed resultaat vervlogen, want drie echt knullige tegengoals in een korte tijdspanne brengen uiteindelijk een geflatteerde 2-7 eindstand op het bord. Vooral jammer omdat er eenenzestig minuten meer dan behoorlijk is gevoetbald. Onze wedstrijden duren echter tachtig minuten.

Volgende week CTO'70, de week daarna Sporting Martinus. Allebei thuiswedstrijden. We hebben nu twaalf punten. Met zestien punten uit veertien wedstrijden zouden wij het als promovendus gewoon goed gedaan hebben. Zet 'm op die laatste twee wedstrijden, boys! (Job)

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site