Nieuws - Onder 17-4 wint van Buitenboys en de elementen - JO17-4

5 maart 2017

Aftrappen om 15.15 uur. Uw verslaggever heeft er 53 voor moeten worden omdat bij een jeugdwedstrijd mee te maken. Het eerste gaat aan de thee als onder 17-4 aftrapt. Harde wind en slagregens. Niets wijst op naderend voorjaar.

De onzen beginnen ondanks de barre omstandigheden uitstekend aan de wedstrijd. Minuut 7 en een prachtige dieptepass van nota bene keeper Robin wordt al even fraai door Thijs over de keeper gelepeld: 1-0. We zetten nog eens even goed aan, aanval uit het boekje afgerond met een mooi schot van Jonathan. Helaas dito redding van de goalie  van Buitenboys en geen 2-0. Vijf minuten later uit het niets wel de 1-1, overigens wel uit een fraaie aanval. Daarna heerst het middenveld en zien we weinig kansen voor beide goals. Vlak voor rust wordt Yassin aangetikt in de zestien en de uitstekende leidsman wijst gedecideerd naar de stip. Boaz benut de strafschop al even gedecideerd. Een pegel met een kracht die doet denken aan Neeskens. 2-1 en met een fijn gevoel de rust in.

Het eerste kwartier van het tweede bedrijf is zonder meer voor onze gasten uit Almere en de 2-2 na een klein kwartier is dan ook dik verdiend. Daarna zetten de onzen echter standvastig koers richting het doel van Buitenboys en een diarree aan kansen volgt. Pas zeven minuten voor tijd leidt deze ontstopping tot de 3-2 van Thijs, waarna er nog zeker drie kansen kunnen worden opgetekend om de score een nog mooier aanzien te geven. Die kansen worden echter niet benut. Daarom is er als de scheidsrechter om 16.53 uur affluit bij spelers en legioen vooral sprake van opluchting. 

Tijn afwezig wegens ziekte en vanaf deze plek van harte beterschap gewenst. Louis ' man of the match' , een volstrekt terechte keuze. Strijdvaardigheid een dikke 8, uitvoering een 7 en dat cijfer wordt gedrukt door de ' ietwat gebrekkige' afronding van kansen. Op naar de volgende horde, Sporting Almere uit. (Job)

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site