Nieuws - GENOTEN! - JO17-4

5 februari 2017

Kun je ontzettend veel plezier beleven aan een wedstrijd die je verliezend afsluit? Welzeker, weet ik na vanmiddag. Onder 17-4 voetbalde twee helften met passie en strijd, combineerde er lustig op los en vergat slechts zichzelf te belonen. Het werd uiteindelijk 2-0 voor Abcoude.

Het was een genot voor het oog de onzen te zien combineren. Van enig ontzag voor mede promovendus was geen sprake. Twee uitgespeelde kansen voor beide partijen voor de rust. Allebei gemist en derhalve met de brilstand aan de thee. Coach van dienst Koen Rienks heeft een masterplan bedacht, dat aan alle kanten goed uitgevoerd wordt.

Ook in de tweede helft spelen de onzen heel goed. David heeft een-op-een met de keeper van Abcoude de 0-1 op de pantoffel, maar de bal rolt net langs de verkeerde kant van de paal. In minuut 63 een fraaie aanval van Abcoude. Een voorzet wordt bij de tweede paal binnen getikt. De strijd voor een beter resultaat gaat onverdroten verder. Daan - sowieso erg sterk spelend - heeft de actie van de middag. Een prachtige solo en een afgemeten voorzet op Pierre. Die vindt helaas de eminente goalie - en oud-AFC'er - van Abcoude op zijn weg. We goooien er nog een schepje bovenop, maar de in alle opzichten verdiende gelijkmaker valt niet. Wel de 2-0.

Mannen, ik heb in de voorjaarszon van jullie genoten. Van strijd en goed voetbal. Ook zeer positief: de hoge opkomst op de vrijdagtraining. Die moet echter nog wat hoger, want echt waar: trainen loont. Conditioneel en voetbaltechnisch.

We wensen Tijn alle succes met de naderende proefwerken en de zieke Boaz een zeer voorsoedig herstel. Volgende week op 'Goedgenoeg' tegen CTO'70. Tijd om goed voetbal aan resultaat te koppelen!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site