Nieuws - Onder 17-4 voetbalt een helft derdeklasse waardig - JO17-4

29 januari 2017

Welkom in de derde klasse! Minder tijd om een balletje aan te nemen door een fanatiek jagende tegenstander. Foutjes worden eerder afgestraft. En een conditionele achterstand wordt genadeloos afgestraft. Zo kregen we vandaag met 5-0 op de broek bij Waterwijk.

Voor rust zijn we de betere ploeg. We hebben meer balbezit en krijgen de betere kansen. Toch staan we bij rust met 1-0 achter door een ongelukkige tegengoal in minuut 32. Ons veldspel is echter prima. De lange pass wordt met overtuiging en goed gehanteerd. Er wordt goed gecombineerd en de inzet is voorbeeldig. Bij het legioen bestaat de indruk dat het een kwestie van tijd is voordat de gelijkmaker valt.

Helaas niets is minder waar. In de tweede helft worden we overlopen door Waterwijk. Dat de schade bij 5-0 berperkt blijft danken we aan onze eminente goalie Robin.Na een kwartier staat het, onder andere door twee gelanceerde raketten van vijfentwintig meter, 4-0. Er lijkt nog maar een partij te zijn die voetbalt en de onzen tegelijkertijd het voetballen onmogelijk maakt: Waterwijk. De accuratesse die er voor de rust wel was lijkt helemaal verdwenen en we worden afgetroefd op inzet en conditie.

Mannen, in de eerste helft van de competitie was ik zeer tevreden over de opkomst bij training. Daar zit nu wel een beetje de klad in en heus, dat merk je op zondag op het voetbalveld. Probeer van de twee keer in ieder geval een keer te trainen! Olaf en Tijn: weet dat jullie gemist werden. Heel graag tot volgende week en aan Olaf voorspoedig herstel toegewenst.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site