Nieuws - Onder 17-4 veel te sterk voor Swift: 2-8 - JO17-4

27 november 2016

Heel aangenaam weer wanneer uw reporter om 09.45 uur de mooist gesitueerde accommodatie van Amsterdam komt oplopen. Swift aan het Olympiaplein. Wat een genoegen om daar te mogen voetballen.  Ik begeef me naar de wedstrijdkamer voor een kop koffie en enige digitale plichtplegingen. Computer kapot, geen koffie.  In de kantine blijkt er geen cappuccino te verkrijgen. Louis is geblesseerd, Thijs afwezig vanwege festiviteiten vooor zijn grootvader - van harte! - en onze Robin is vandaag alleen inzetbaar als veldspeler vanwege een vingerblessure. Klasse dat Louis er toch is om de jongens aan te moedigen. That's the spirit!

We verwachten een moeilijke wedstrijd, maar dat blijkt alleszins mee te vallen. Yassin - de beer is los, jongen - Tijn, Olaf, David, Daan  tillen de stand reeds voor rust naar 0-5. Tel daar nog zeker evenzoveel uitstekende reddingen van de doelverdediger bij op en de krachtsverhoudingen zijn duidelijk. Swift scoort vlak voor de rust 1-5 en we gaan aan de thee.

Vlak na rust en Yassin scoort de zesde. Wat laks verdedigen levert onze tegenstander de tweede treffer op. Olaf scoort nummer zeven en Yassin maakt de hattrick keurig vol met nummer acht. Jonah past opnieuw grote dank voor het verrichten van vervangend keeperswerk.

We moesten maar niet teveel waarde hechten aan deze overwinning. Daarvoor was het weerwerk te beperkt. Met Weesp uit wacht ons volgende week een meer dan pittige klus. Scherp vanaf de aftrap en het komt goed. Daniel en Job  vielen mij vandaag in het bijzonder op. (ik ben al in sinterklaasvorm) Job - de enige echte, de voetballer Job -  of man of the match, dat is een goede keuze. Goede week allemaal en tot volgende week zondag in Weesp.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site