Nieuws - Leerzame oefenwedstrijd! - JO16-1

25 oktober 2020

Dank aan ons wedstrijdsecretariaat/jeugdcoordinatoren voor het opzetten van het onderlinge wedstrijden programma. Want alleen trainen en geen wedstrijden is niet leuk. In oefenwedstrijden kun je vrijuit voetballen en dingen uitproberen. Zo dus ook deze zaterdag tegen de Zat O15-1 die een uitgebalanceerd elftal hebben.

Het werd een leuke pot aanvallend voetbal waarvan we heel wat kunnen leren: positiewisselingen, gegroepeerd druk zetten, openen op de andere kant, elkaar coachen , rugdekking geven etc. 

De Zon O16-1 miste vandaag nogal wat spelers vanwege blessures, werk  en quarantaine, maar met dank aan Judah, Ori, David en Matthijs stond er toch een complete ploeg op het veld. De eerste 20 minuten waren wij sterker en hadden we een aantal behoorlijke mogelijkheden om meer dan 1 goal ( door keeper/spits Felix ) te maken. De tweede 20 minuten kwam de O15 beter in het spel , dwongen ons achteruit en zij scoorden wel 2 maal. Na de korte rust gingen zij door en maakten er nog 2 bij. In de laatste 20 minuten kwam de wedstrijd weer in evenwicht en hadden wij ook weer een paar echte kansen. Maar we kregen de bal niet tegen het net.

Al met al een lekkere pot voetbal waarbij , zoals elftalleider Rob Bus opmerkte: " ik heb vandaag meer combinatievoetbal bij ons gezien dan in de vorige wedstrijden en weliswaar terecht verloren, maar wij hadden er ook nog wel een paar mogen maken" , we voetbaltechnies , takties en konditioneel hopelijk weer wat beter zijn geworden. Voor herhaling vatbaar, zeker als we  kompleet aan de aftrap kunnen verschijnen!

Wie deden het: Judah, Tijl, Nick, Ori, Vince, Stephan ( Bilal), Sem, Matthijs ( Ian 2e helft), David, Felix ( 1 maal), David (Sierd). Geblesseerd op de bank: Ilias. Afwezig: Rafael ( bless.), Arda ( ziek), Kick ( werk), Yannick ( quarantaine), Noah ( gips).

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site