Nieuws - Felicitaties! Zon O16-1 - JO16-1

4 oktober 2020

Allereerst gelukwens voor de grote man van de zondagse wedstrijdtafel, Jan Wortel, die zijn 90ste verjaardag vierde, en met een "Frank Sinatra"aubade in het zonnetje werd gezet. Nog vele gezonde jaren toegewenst!

En hup, vanachter de piano naar veld 4, waar KHFC onze tegenstander was.

De eerste helft speelden we tegen de storm in en helaas speelden we in plaats van lekker strak over de grond bijna elke bal door de lucht en daardoor hadden we steeds balverlies. Kansen kwamen er dan ook nauwelijks  voor ons. Wel hielden we de Haarlemmers weg bij ons doel zodat ook zij geen gevaar konden stichten.

Vlak voor rust wel een goal voor ons uit een scrimmage na een corner, maar die werd afgekeurd, waarschijnlijk voor "aanvallen" van de keeper..... 0-0 dus na 40 minuten.

De 2e helft zetten we direct meer druk op de bal met Yannick als aanjager en speelde het spel zich voornamelijk op de andere helft af.

Maar de kansen, die er nu wel kwamen, leverden nog steeds geen doelpunt op. Sierd was er een paar keer heel dicht bij, maar het lukte hem vandaag niet. Gelukkig kregen we een aantal vrije trappen en Arda maakte in de 60e minuut fraai de 1-0: met effect en de wind erachter laag in de verre hoek. En 10 minuten later mocht Sem aanleggen en hij draaide een mooie vallende bal in de verre kruising: 2-0.

Daarna pakte KHFC het initiatief en kwamen een paar keer gevaarlijk in onze 16, ook met een paar corners, maar ze kwamen niet tot scoren. Verdiende overwinning voor AFC, dus felicitaties, maar genoeg punten om aan te werken en beter te worden! Hopelijk ook spoedig herstel van de geblesseerde spelers, zodat we ook op de training weer wat meer man hebben!!

Wie deden het: Felix, Tijl, Kick, Yannick ( Man-of-the-Match), Vince, Stephan, Arda ( 1 maal), Nick , Ilias, Sem ( 1 maal), David, Sierd, David . Geblesseerd op de bank: Noah, Rafael, Bilal. Ziek thuis: Ian.

as. zondag 11 oktober, uit bij Ijburg, aanvang 13.00 uur; zondag 18 okt. geen kompetitie; zondag 25 okt. uit naar RKAVIC, aanvang 13.00 uur; zondag 1 nov. geen wedstrijd.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site