Nieuws - Spektakel op veld 2 !! - JO16-1

27 september 2020

RKAVIC ( Wooter voetbalschool) op bezoek en dat leverde een boeiende en leuke wedstrijd op. De eerste helft was nog geen 2 minuten oud of wij stonden met 0-1 achter na een fraaie goal van hun snelle r-spits. En  ook het kwartier erna was RKAVIC heel goed aanvallend aan het spelen, waar wij niet het juiste antwoord op konden vinden. Het werd na zwak ingrijpen bij ons achterin 0-2 en de 0-3 hing in de lucht.

Maar gelukkig plaatsten wij ook een paar gevaarlijke tegenaanvallen en Sierd scoorde fraai de 1-2. En even later werd het , na doorzetten van Sierd en het uitglijden van hun keeper 2-2. Dat was wel even een opluchting.

Maar niet lang daarna ging het bij AFC  achterin ook mis en op het halve uur stonden we weer achter: 2-3. Keeper Noah blesseerde zich bij die situatie en dus nam reserve keeper Felix zijn plaats in.

Na rust met wat wissels en de wind in de rug ging AFC beter spelen. We gingen feller de duels in en kwamen regelmatig in hun 16 meter. En na 10 minuten scoorde Sem, die goed vanuit zijn positie speelde, uit de rebound de 3-3.

AFC was nu de sterkere ploeg ,mede omdat RKAVIC ver terugzakte op eigen helft ,en we kregen een aantal aardige mogelijkheden. Maar het duurde tot 10 minuten voor tijd toen Bilal zich op rechts vrijspeelde en met een schitterend schot in de kruising de 4-3 maakte.

Daarna zette RKAVIC er een tandje bij en 5 minuten voor tijd werd het 4-4 . Beide ploegen gingen vol voor de winst en aan beide kanten zagen we 2 grote kansen die er echter niet ingingen. Over de hele spannende en sportieve wedstrijd, onder leiding van de uitstekende scheidsrechter, gezien een terechte uitslag.

Wie deden het: Noah ( 30e min. door Felix), Tijl, Kick, Yannick ( 40e min. door Nick), Vince, Stephan ( 40e min. door David), Ilias ( 40e min. door Bilal: 1 maal), Jan, Sem ( 1 maal; Man-of-the-Match), Sierd ( 2 maal; 65e min. door Rafael), Ian. Als supporter ( niet speelgerechtigd vanwege KNVB maatregel...) aanwezig: Arda. Op naar volgende week: thuis tegen KHFC, aanvang 11.30 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site