Nieuws - Jammer, punten laten liggen.... - JO16-1

21 september 2020

Uit bij VVA/Spartaan speelden we een matige eerste helft. Wel was AFC de iets betere ploeg, maar er waren te weinig combinaties , weinig schoten op doel en ook de vrije trappen leverden niets op. Daarbij speelde onze tegenstander af en toe op het randje en wij lieten ons daardoor uit ons spel halen.

Sierd was wel heel dicht bij een treffer, passeerde de keeper maar de bal ging langs de verkeerde kant van de paal. Even later werd hij ook nog , toen hij alleen op het doel afging,  getorpedeerd op de rand van het strafschopgebied..... maar ook dat leverde verder niets op. Ja een gele (?) kaart..... En er werden er deze middag helaas meer uitgedeeld..

Na de rust werd ons spel beter en we kregen veel kansen. Maar vandaag zat het niet mee en , dat mag gezegd worden: ook de keeper van VVA had een heel goede dag!

Een kwartier voor tijd scoorde Jan dan eindelijk de 0-1 en dat was dik verdiend. Nu nog een tweede..... Maar AFC zakte het laatste kwartier teveel in en in de toegevoegde speeltijd kreeg VVA een makkelijk gegeven vrije trap even buiten de 16. En dan denk je "het zal toch niet...."

Jawel, onze keeper leek de bal te hebben maar na wat gekluts rommelde VVA de bal over de doellijn: 1-1, einde wedstrijd. Jammer voor ons maar als je je kansen niet benut kan dit gebeuren! 

Fijn om te zien dat er zoveel supporters langs de lijn waren om het team te ondersteunen! Op naar volgende week met hopelijk weer wat meer fitte spelers....

Wie deden het: Felix, Tijl, Kick, Yannick, Vince (60e min. door Stephan), Nick, Arda ( Man-of-the-Match), Sem, Jan ( 1 maal), Ian ( 55e min. door Bilal), Sierd. Geblesseerd op de bank Rafael. Afwezig( ziek) David, Ilias, (blessure) Noah.. Volgende week thuis aanvang 09.00 uur tegen RKAVIC. De week erna weer thuis tegen KHFC.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site