Nieuws - Spannend en de 3 punten! - JO16-1

5 maart 2020

Dinsdagavond 3 maart speelden we bij Zeeburgia Zon O17-1 de uitgestelde kompetitiewedstrijd van het stormweekend toen al het voetbal was afgelast.

AFC speelde met veel elan en goed voetbal, na de verloren beker 8ste finale in het weekend ervoor. Zeeburgia kwam er het eerste kwartier niet aan te pas. Alleen wij scoorden niet uit een aantal goede aanvallen en grote kansen. Of de paal, of de uitstekende Zeeburgia keeper stonden in de weg. Uiteindelijk viel 10 minmuten voor de rust de verdiende 0-1, na een schitterende actie van Max, daarna het tik-tak tussen Milos en Simao, die lekker strak en laag onhoudbaar binnenschoot.

Na rust begonnen we weer goed en binnen een kwartier werd het door Milos 0-2.

Zeeburgia bleek veerkrachtig en zette aan terwijl AFC  te nonchalant ging spelen. Onnodig balverlies, zwakke omschakeling, tevell lopen met de bal en geen combinatievoetbal meer.

Een kwartier voor tijd scoorde Zeeburgia na zwak verdedigen bij ons de 1-2 en het werd billenknijpen want Zeeburgia hield het initiatief. Op de counter kregen wij wel 2 grote kansen om de bevrijdende 3e treffer te scoren maar dat lukte niet .

In de 95e minuut blies de uitstekende scheidsrechter voor het einde. Mooie overwinning in een spannend duel!

Wie deden het: Guus, Didier, Liam, Aram, Matthijs ( Man-of-the-Match), Davy ( 55e min. door Edward), Jan ( 55e min. door Sander), Simao ( 1 maal; 50e min. door Eran), Max, Julian, Milos ( 1 maal). Op de bank: Flemming ( res. keeper) en de geblesseerde Pieter. Afwezig:  de geblesseerde Benjamin. 

as. Weekend geen wedstrijd. Zondag 15 maart thuis kompetitie tegen Always Forward, aanvang 11.00 uur. en woensdag 18 maart thuis de inhaalwedstrijd tegen ZSGO, aanvang 19.00 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site